Kostenefficiënt en toegespitst op uw omstandigheden


Als toonaangevend adviseur op kassenbouwgebied richten we ons bij DLVge op elk aspect rondom bouw, energie, vergunningen en milieu. Met onze actuele en vergaande kennis en een gezonde dosis eigenwijsheid komen we voor en met onze klanten verder. We zoeken altijd de meest passende oplossing en meest efficiënte aanpak. Dat kan hightech zijn maar dat hoeft niet. Het gaat om de optimale mix tussen het productieklimaat en bedrijfskosten, de realisatie van een perfecte energiebalans en de juiste uitvoering van het bouwproject. Kostenefficiënt dus en perfect toegespitst op uw omstandigheden, dat is wat onze adviseurs voor u doen.

Complex en uitdagend of juist eenvoudig, maar altijd glashelder

Veel plannen en projecten zijn vaak complex, en dat vinden wij prima. Maar het is geen vereiste. In de praktijk brengen we het terug naar eenvoudige en begrijpelijke proporties. Zo hebben we al met veel succes diverse complexe bouwwerken gerealiseerd maar ook energieclusters in begrijpelijke verrekeningen weergegeven. Ingewikkelde aanvraagtrajecten nemen we voor u in behandeling en uitdagende energieberekeningen brengen we voor u in kaart. Want het gaat altijd om uw bedrijf en dat maken wij glashelder.

Een specialistische aanpak

Bij DLVge geloven we in specialisme en expertise. Daarom werken we op projecten altijd met een projectleider en een team van specialisten waarbij iedereen per project zowel de specialist als de projectleider kan zijn. Hiermee zijn we niet alleen flexibeler, er is altijd toegang tot veel specialistische en actuele kennis en een continue sterke leercurve. Een proces waar elke opdrachtgever de vruchten van plukt!

DLV glas en energie, ofwel DLVge

DLVge is het commerciële gevolg van de Dienst Landbouw Voorlichting. Geprivatiseerd halverwege de jaren ’90 hebben we ons in de jaren daarna gespecialiseerd met een vakgroep techniek glastuinbouw. Nadat we ons hebben losgemaakt van DLV Plant en DLV Dier zijn we in januari 2007 volledig zelfstandig verder gegaan als DLV glas en energie BV. Nu dus bekend als DLVge. Een specialistische, commerciële adviesorganisatie gericht op hoogwaardige techniek voor de glastuinbouw.

Onze specialisten

Neem contact op met een van onze specialisten op dit gebied.

Nikkie Duijster

Office Manager

Kees Kipping

Projectleider
Kassenbouw, Schermen

Gelista Alicaris

Specialist
Milieu, Ruimtelijke ordening, Vergunningen

Geerd van Geel

Projectleider
Kassenbouw

Edwin Langenberg

Adviseur
Glasmetingen, Kassenbouw, Vergunningen

Arjan van Antwerpen

Directeur / Specialist
Energie, Verwarming

Anoeska Moens

Office Manager

Sandy van Ruijven

Specialist
Milieu, Certificering

Richard de Jong

Projectleider
Kassenbouw

Onno Zwaan

Projectleider
Kassenbouw, Schermen, Verwarming

Ronald-Jan Post

Specialist
Duurzame energie, Energiebeheer, Kaskoeling

Ruud Brouwer

Projectleider
Elektrotechniek, Energie, Kassenbouw

Dick Marck

Projectleider
Kassenbouw, Watertechniek

Werken bij DLVge

Wil jij ook het verschil maken met glasheldere oplossingen die innovatief, kostenefficiënt en altijd maatwerk zijn voor de opdrachtgever? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Reageer op een van de vacatures met jouw c.v. en motivatie of stuur een open sollicitatie naar DLVge, hét adviesbureau voor de glastuinbouw.

SOLLICITEER