Bouwbegeleiding, voor een soepele realisatie


DLVge begeleidt bouwprojecten over de hele wereld. Uw projectleider coördineert de communicatie tussen de aannemers en u als opdrachtgever, hij controleert de bouw, houdt bouwvergaderingen, bewaakt de planning en houdt aandacht op veilig werken. Zo zorgen we dat wordt opgeleverd wat is afgesproken, conform planning én budget.

Aanbesteding


Na het vergelijken en bespreken van de offertes stellen wij samen met u een voorkeurslijst op. Met de gekozen leveranciers worden waar nodig nog de laatste puntjes op de i gezet. Wij ondersteunen u bij de onderhandelingen voor de juiste installatie voor de beste prijs. Onze bekendheid met toeleveranciers én onze onafhankelijkheid daarvan garanderen u de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Bestekken


Bij het maken van de beste keuze voor installatie en leverancier is het goed om gelijkwaardige offertes te vergelijken. Daarvoor zijn heldere en ondubbelzinnige bestekken nodig. Die maken wij voor u zodat aanbestedingen soepel en duidelijk verlopen en er een goede keuze gemaakt kan worden. En, niet onbelangrijk, dankzij deze bestekken worden de bouwwerken en installaties perfect op elkaar afgestemd.

Vergunningen


Of de plannen nu groots en ingrijpend zijn of een ogenschijnlijk kleine aanpassing lijken, het is niet onwaarschijnlijk dat er een vergunning voor aangevraagd moet worden. Ook dit regelen we voor onze klanten, als onderdeel van een geheel proces of als losstaand project. De gehele vergunningsaanvraag met tekenwerk dienen we voor u in en we begeleiden de procedure zodat het goed gebeurt. Dat scheelt u veel tijd en energie.

Ontwerp voor een optimaal resultaat


Van grote lijnen tot de kleinste details, dat is waar we ons mee bezig houden in de ontwerpfase. Door nu voldoende aandacht te besteden aan de afstemming binnen het ontwerp, worden tijdrovende en dure aanpassingen tijdens het bouwtraject voorkomen. In deze fase werken we gezamenlijk met u de wensen en eisen uit voor uw bedrijf en bedrijfsprocessen. Innovatieve en kostenefficiënte oplossingen op het gebied van energie, water en milieu worden doorgerekend en voorgesteld om een optimaal resultaat te bereiken. Maar ook is er aandacht voor de gebiedsinrichting en de logistiek in het bedrijf zelf. We zeiden het al; aan elk detail wordt gedacht.

Onze Specialisten

Neem contact op met een van onze specialisten op dit gebied.

Nikkie Duijster

Office Manager

Kees Kipping

Projectleider
Kassenbouw, Schermen

Gelista Alicaris

Specialist
Milieu, Ruimtelijke ordening, Vergunningen

Geerd van Geel

Projectleider
Kassenbouw

Edwin Langenberg

Adviseur
Glasmetingen, Kassenbouw, Vergunningen

Arjan van Antwerpen

Directeur / Specialist
Energie, Verwarming

Anoeska Moens

Office Manager

Sandy van Ruijven

Specialist
Milieu, Certificering

Richard de Jong

Projectleider
Kassenbouw

Onno Zwaan

Projectleider
Kassenbouw, Schermen, Verwarming

Ronald-Jan Post

Specialist
Duurzame energie, Energiebeheer, Kaskoeling

Ruud Brouwer

Projectleider
Elektrotechniek, Energie, Kassenbouw

Dick Marck

Projectleider
Kassenbouw, Watertechniek